KOLEJ YAYASAN PAHANG - ADVANCED SKILLS

Anda di sini : Laman Utama Info Kampus Berita Terkini Senarai Berita Prog SMK Seri Mahkota F5

Prog SMK Seri Mahkota F5

Program Bersama Pelajar Tingkatan 5 SMK Seri Mahkota - 30 September 2016

Satu program atau bengkel memotivasi kerjasama di antara KYP Education dan KYP Skills telah diatur oleh pihak sekolah. Seramai 200 orang pelajar Tingkatan 5 telah menghadiri program tersebut di mana ianya melibatkan taklimat kemahiran serta booth oleh KYP.

Para Guru SMK Seri Mahkota senantiasa bersemangat membantu anak bangsa di sekolah berkenaan terutamanya Madam Woo selaku guru Kaunselor disekolah SMK Seri Mahkota ini. Pujian harus diberikan kepada warga pendidik sekolah ini kerana sentiasa mengatur program atau bengkel memotivasikan pelajarnya untuk memastikan pelajar mereka berjaya dalam apa jua bidang yang mereka pilih. Moga program kerjasama ini boleh diatur lagi untuk kebaikan bersama.